COSMICA PRESENTERER

EN NY FØLELSE

INSPIRERENDE DUFT/ SILKEMYK HUD / TILFØRER FUKTIGHET

Vekk følelsene dine! Cosmica Sense & Care er en hudpleieserie med inspirerende dufter og ekstra pleiende følelse, utviklet både for å tilføre fuktighet til huden og for å skjemme bort sansene. I vakkert illustrerte forpakninger som du ønsker å ha stående fremme på badet. Perfekte når du vil unne deg noe ekstra, eller gi bort som gave til noen du er glad i.

Dufter vekker følelser og får oss til å drømme oss bort. Sense & Care finnes i to velduftende varianter. Neroli Blossom med en frisk og søt duft av appelsinblomst med innslag av sitrus, tar deg med på en duftreise til Japan når pomeranstrærne står i full blomst. Wild Honey er en myk og varm duft av honning med innslag av vanilje som fører tankene til årets første sommerkvelder.

Sense & Care gir deg velduftende, myk og silkeaktig hud. Lotionene gir huden intensiv gjenfukting, er lette å smøre på og trekkes raskt inn i huden takket være vårt unike og pleiende Triple Moist Complex. For en ny følelse som varer og gir velvære, både i kropp og sjel.

Utvalgte produkter