Cosmica Presenterer

Fuktighet

Intens fuktighetsgivende / Styrker og beskytter huden / Glatter ut fine liner

Uansett hvor mye vi elsker Norden, så er dette en del av verden som ikke alltid er så snill med huden vår. Derfor finnes Cosmica, slik at vi kan fortsette å nyte den friske men tørre luften. Samtidig som huden din får akkurat den fuktigheten den trenger.

Fuktighet er noe som ligger oss ekstra varmt om hjertet. Rett og slett fordi det er en av de viktigste grunnene for frisk og sunn hud. Og fordi fuktighet effektivt forebygger rynker og fine linjer. Vårt tørre nordiske klima gjør det ekstra viktig å være nøye med å opprettholde fuktigheten i huden, sommer som vinter. Ved å drikke rikelig med vann renser du kroppen for unødvendige giftstoffer og slaggstoffer som ofte er årsaken til dårlig hud. Men fordi huden er kroppens største organ, er det også nødvendig med regelmessig tilførsel av fuktighet for å holde huden frisk. Og jo eldre vi blir, jo viktigere blir det å hjelpe huden med å beholde sin fuktighet og elastisitet.

Ta et glass vann. Gjerne åtte ganger om dagen. Hvis du jobber på et kontor, kan en enkel påminnelse være å ha en vannkaraffel på kontorpulten.

Finn din egen hudtype og hva som er best for nettopp den. Velg deretter produkter ut fra det, og hvor ofte du er solen, reiser, driver med sport osv.

Bruk solkrem. Uansett om du ligger på stranden, er på ski eller går en tur i vårsolen er det viktig at du beskytter huden mot solens skadelige UV-stråler. Til og med på andre årstider enn sommeren kan det være nødvendig med solfaktor 15 i ansiktet.

Skrubb og masser gjerne huden noen ganger i uken. Det motvirker døde hudceller og setter i gang blodsirkulasjonen slik at huden får en finere glød.

Ikke glem å fukte og beskytte mot solen på utsatte områder som ansikt, ører, hals og bryst.