Cosmica Presenterer

White Flowers

FANTASTISK DUFT / SILKMYK HUD / INSPIRASJON FRA DEN ITALIENSKE BLOMSTERKYSTEN

Når morgentåken letter er blomstermarkedet i San Remo allerede i full gang. Vi vandrer gjennom bakgatene og følger en duft som i et øyeblikk fanger essensen av blomstenes by: hvit jasmin, søte toner av rose og en antydning av frisk bergamott. Denne duften har vi fanget i en flaske. Oppdag vår nye Cosmica Limited Edition White Flowers!

Inspirasjonen til vår nye Limited Edition White Flowers kommer fra Liguria og den italienske blomsterkysten. Liguria ligger nordvest i Italia og har en fantastisk kyst som kalles Riviera dei Fiori, blomsterkysten, for sine vakre blomster. San Remo er blomsterkystens egen rose og er kjent for sitt behagelige klima og sine fantastiske blomster - her dyrkes og eksporteres millioner blomster årlig til hele verden. Hvert år leverer byen dessuten blomster til Nobelfesten i Stockholm i tråd med Alfred Nobels testament. Alfred Nobel bodde nemlig i denne vakre byen på sine siste år i livet.

Rundt byen San Remo er åsene dekket av veksthus og blomsteravlinger. Utenfor byen finnes det store blomstermarkedet der tusenvis av blomster selges hver uke. Når du vandrer gjennom de sjarmerende smugene i San Remo så pass da på å nyte den herlige og myke duften av hvit jasmin, søte toner av rose og en dråpe frisk bergamott. San Remo lever virkelig opp til sitt andre navn – La Città dei Fiori, blomsterbyen.

Konkurranse med Cosmica

OPPDAG DEN ITALIENSKE BLOMSTERKYSTEN

Inspirasjonen til vår nye duft kommer fra den italienske blomsterkysten og de nyskårede blomstene på markedet i San Remo. Fang din egen versjon av duften av hvite blomster og vinn en reise for to til blomsterkystens perle!

VINN EN REISE FOR TO

Duften White Flowers er en myk, frisk og blomsterlett duft. Topptonene innleder med sitron, eple, bergamott og solbær. Hjertet svinger seg rundt myke noter av hvit jasmin, søte toner av rose og lilla fiol. Basetonene avrunder duften med sandeltre, toner av tre og musk.

Vår nye Limited Edition White Flowers er utviklet for å både gjenfukte huden og skjemme bort sansene, og gir deg velduftende, smidig og silkemyk hud. I vakkert illustrerte forpakninger som du vil vise frem i badromshyllen. Perfekte når du ønsker å unne deg noe ekstra eller å gi bort som presang til noen du liker. 

Limited Edition White Flowers finnes som kroppslotion, dusjkrem og håndsåpe. Vår lotion gir intensiv fuktighet, er lett å påføre og trekker raskt inn i huden takket være vår unike og pleiende Triple Moist Complex. Dusjkremen og håndsåpen er begge rike og pleiende og rengjør huden skånsomt. Også dusjkremen og håndsåpen inneholder Triple Moist Complex og bidrar til at også rengjøringen gjenfukter huden. For en herlig duftende og ny følelse som varer og gir velvære, både kroppslig og sanselig.

Utvalgte produkter