Brun uten sol- cosmica gir deg svaret

Selvbruning er det perfekte produktet når du ønsker en rask og fin solkysset farge. Cosmica svarer på de vanligste spørsmålene rundt Brun uten sol!

Hva gjør jeg for at selvbruningsfargen skal holde så lenge som mulig?
Før du påfører selvbruningen er det viktig at huden er peelet og fuktet. Påfør produktet regelmessig og se til å holde huden myk og fuktig. Cosmica Sun Kissed Body Lotion og Cosmica Sun Kissed Face Cream gir en lett brunfarge og kan påføres hver dag, dessuten er kremene rike på fuktighet!

Hvor ofte skal kan selvbruning brukes?
Så ofte du vil! Vil du ha en lettere solkysset tone holder det med en til to ganger i uken. Vil du ha en mer solbrun farge anbefales Cosmica Self Tanning Lotion som også er prefekt som quick fix før fest ettersom den gir effekt i løpet av fire timer.

Hvor lenge holder selvbruningsfargen?
Hvor ofte du dusjer og skrubber deg er faktoren som påvirker hvor lenge resultatet holder.

Hvordan for jeg et jevnt resultat?
Sørg for å skrubbe og smøre huden kvelden før. For å forhindre at din selvbruning fester seg på tørre flekker som albue, kne og ankel kan det være smart å smøre de partiene med fuktighetskrem før du påfører selvbruningen.

Farger selvbruningen av på laken og klær?
La kremen tørke inn ordentlig før du tar på deg klær eller legger deg i sengen for å unngå misfarging. Dessuten risikerer du heller ikke å få et ujevnt resultat.

Kan jeg sole meg og trene uten at selvbruningen blir flekkete?
Ja! Cosmica sine produkter gjør deg ikke flekkete når du trener eller soler deg, men husk å alltid bruke solbeskyttelse over selvbruningen for å beskytte deg mot solens stråler. Det finnes ingen UV-beskyttelse i Cosmica sine selvbruningsprodukter.

Hvordan virker selvbruning?
Cosmica selvbruningsprodukter inneholder to aktive ingredienser som gir den solbrune fargen: Dihydroxyacetone (DHA) og Erythrulose. Disse er naturlige og ufarlige sukkerstoffer fra planter. Det er hovedsakelig innholdet av de aktive ingrediensene i produktene som påvirker hvor brun huden blir under påføring, men nyansen og stryken på fargen påvirkes av hudens naturlige fargetone. Selvbruningsproduktene har ingen dypere cellulær effekt, men virker bare på det ytterste hudlaget, som består av døde hudceller. Ved smøring reagerer de aktive ingrediensene på huden med proteiner, peptider og aminosyrer. Fargen avtar når den blir vasket bort og de døde hudcellene forlater kroppen.

Er Cosmica sine selvbruningsprodukter luktfri?
Alle selvbruningsproduktene lukter litt når den kjemiske reaksjonen som gjør huden brun oppstår. Produktene har en mild, herlig parfymert duft som dekker over selvbruningslukten. Anbefales!

Jeg har problemer med tørr og sensitiv hud. Kan jeg da bruke selvbruningsproduktene?
Alle Cosmica sine selvbruningsprodukter kan brukes på tørr og sensitiv hud. Akkurat som alle andre produkter fra Cosmica inneholder produktene Triple Moist Complex som gir en umiddelbar, intensiv og fuktgivende effekt.

Er Cosmica sine selvbruningsprodukter veganske?
Alle Cosmica sine selvbruningsprodukter er veganske!

Alle Cosmicas selvbruningsproduktene
Sun Kissed Face Cream Ansiktskrem med selvbruning
Sun Kissed Body LotionBody lotion med lett selvbruningseffekt
Selftanning LotionSelvbruningskrem
Les gjerne mer
Slik fikser du den perfekte brunfargen

Selvbruning er det beste trikset for en solbrun (og sunn) farge – uten at man faktisk trenger å være i solen. Og det er ikke så vanskelig som det kan høres ut!