HUDPLEIERUTINE FOR SENSITIV HUD

Huden blir lett irritert og rød. Du har synlige blodkar og rødhet, først og fremst rundt nesen og på kinnene.

1. Rens
Morgen og kveld

En sensitiv hud føles ofte stram og tørr og blir lett rød. Det er viktig å velge milde produkter for alle hudtyper, men spesielt for den sensitive huden som har lettere for å reagere på parfymerte produkter, som igjen kan føre til rødhet. Hudpleierutinen for den sensitive huden bør ikke bestå av mange trinn, for å redusere risikoen for irritasjon. Rens ansiktet med et ekstra mildt renseprodukt fritt for parfyme og såpe. En renselotion er både mild og effektiv og trenger ikke skylles av med vann, som virker uttørkende, men kan tørkes av med et mykt håndkle. Avslutt med toner for å opprettholde den naturlige fuktbalansen i huden. Du kan også fint bruke micellarvann på den tørre huden, da den har både rensende og fuktighetsgivende egenskaper.

Anbefalte produkter
Sensitive Balance Micellar Cleansing GelMicellar rensegel med prebiotika og hyaluronsyre
Soft & Soothing Cleansing LotionMild og beroligende ansiktsrens
2. Øyekrem
Morgen og kveld

Huden rundt øynene er tynn og sensitiv, uansett hudtype. Ved å bruke en øyekrem tilfører du fuktighet til du det sensitive øyeområdet, samtidig som kremen reduserer tegnene til hevelse.

Anbefalte produkter
Sensitive Balance Eye CreamBeroligende og fuktighetsgivende øyekrem med prebiotika
3. Fuktighet
Morgen og kveld

Bruk en dag- og nattkrem som fokuserer på å gjenopprette hudens fuktbalanse, og husk at kremene må være milde og uten parfyme. Bruk produkter med rik konsistens som gir umiddelbar fuktighet. Sheasmør, rapsolje og glyserin er ingredienser som fungerer utmerket på sensitiv hud. Da tilfører du huden mye fuktighet!

Anbefalte produkter
Sensitive Balance Face CreamRik, mild og beroligende ansiktskrem
3+3 Day CreamDagkrem som gir umiddelbar fuktighet