Den følsomme babyhuden

Vi vil bare det aller beste for de minste, og derfor er det viktig å velge produkter med omhu. ACO har en rekke ulike produkter også for den lille kroppen.

TØRR HUD

Små barn har en tynnere og mer følsom hud. Miniderm er en mykgjørende krem for barn og voksne med tørr hud.

RØD RUMPE

ACO Minicare Diaper Rash Spray lindrer og forebygger rødhet og irritasjon i bleieområdet. Sprayen danner et beskyttende lag på huden og har en fuktgivende effekt hele dagen. Den er også enkel å bruke og trenger ikke smøres ut.

BADE

For å redusere faren for at huden tørker ut, er det lurt å ikke bade barnet for ofte. Bruk pleiende og fuktighetsgivende produkter når du bader barnet. ACO Minicare Washlotion er en ekstra skånsom vaskelotion spesielt utviklet for barn med svært tørr og følsom hud, og har en hudnær pH-verdi. Produktet er fri for konserveringsmidler, fargestoffer og parfyme.

Tips! Hell noen dråper ACO Minicare Baby Oil i vannet når du bader barnet. Den 100 % vegetabilske oljen er spesielt utviklet for barnets følsomme hud og mykgjør og beskytter huden.

SMØRE

ACO Minicare Cream er egnet for tørr, svært tørr og atopisk . Smøre regelmessig, helst to ganger om dagen og etter hvert bad. Minicare Cream inneholder 60 % fett og 5 % glyserol, og virker beskyttende og fuktighetsgivende.

Produkter til den lille
Minicare Baby Oil100% vegetabilsk babyolje
Minicare Wash MousseMild rengjøringsmousse for baby og barn
Minicare Diaper Rash SprayPraktisk spray for rød og irritert stump
Minicare Eczema Treatment CreamBehandlingskrem for atopisk eksem hos spedbarn og barn
Minicare WashlotionMild rengjøringslotion for barn
Miniderm Krem 500 gMykgjørende legemiddel
Minicare CreamMykgjørende krem med fuktighetsgivende glyserol
Solbeskyttelse for barn
Smøreskole for den lille kroppen

Sommer betyr ofte lek og bading – og mye opphold i solen. Her er de beste smøretipsene for en solsikker sommer med barna.

Miniderm 20 % krem (glycerol). Reseptfritt legemiddel til fuktighetsbevarende behandling av tørr hud. Les pakningen og pakningsvedlegget nøye. ACO Hud Nordic AB.