HUDPLEIERUTINE FOR NORMAL HUD

Huden er naturlig spenstig, myk og fleksibel – huden er balansert. Du har sjelden problem med kviser.

1. Rens
Morgen og kveld

En normal hud har det som regel bra og er i balanse, og målet er å holde den slik. For en normal hud finnes det flere alternativer, men du bør alltid bruke milde renseprodukter for ikke å forstyrre fuktbalansen i huden. En gel eller lotion renser huden og fjerner sminken samtidig som den tilfører fuktighet og opprettholder den naturlig fuktbalansen. Hvis du foretrekker mousse, er det viktig å bruke en som ikke tørker ut. Hvis du bruker vannfast sminke, er det gunstig å bruke en sminkefjerner som biter på vannfaste produkter for å unngå å irritere huden. Avslutt med toner for å fjerne sminkerestene og opprettholde hudens fuktbalanse.

Anbefalte produkter
Rebalancing Cleansing FoamEksfolierende rensemousse med AHA-syre
Refreshing Cleansing GelMild og såpefri rensegel
Refreshing TonerMildt og fuktighetsgivende ansiktsvann for normal hud
2. Olje
Morgen og kveld

For å øke gløden og motvirke aldringstegn kan du med fordel bruke en olje morgen og kveld. Olje kan brukes for seg eller ved å tilsette noen dråper i dag- og nattkremen. Tips! Ønsker du en naturlig glød i kinnene? Påfør oljen forsiktig med fingertuppene på kinnene når du har tatt på sminken.

Anbefalte produkter
Renewing Face OilAnsiktsolje som gir næring og glød
3. Øyekrem
Morgen og kveld

Huden rundt øynene er sensitiv, og mange har problemer med hevelse under øynene. Ved å bruke en øyekrem tilfører du fuktighet det sensitive øyeområdet, samtidig som kremen reduserer tørrhetsrynker og fine linjer.

Anbefalte produkter
Anti Age Smoothing Eye CreamFuktgivende øyekrem som reduserer rynker
4. Fuktighet
Morgen og kveld

Normal hud trenger også fuktighet morgen og kveld for å opprettholde den naturlige balansen i huden. Bruk en dag- og nattkrem som fokuserer på å gi huden næring og intensiv fuktighet for å holde den myk og fin. Hvis du opplever at huden begynner å få fine linjer og mangler spenst, bør du bruke en dag- og nattkrem som fokuserer på anti-age.

Anbefalte produkter
Moisturising Day CreamFuktighetsgivende dagkrem for normal hud
Moisturising Night CreamPleiende nattkrem for normal hud
5. Det lille ekstra
Morgen

En farget dagkrem er perfekt når du for eksempel raskt må gjøre deg klar til å dra av gårde. Huden får en lett farge samtidig som ujevnheter forsvinner. Du får dessuten herlig fuktighet på kjøpet.

Anbefalte produkter
Soft Bronze Day CreamDagkrem som gir en naturlig solbrun farge