Canoderm - det er forskjell pa krem og krem

Ved behandling av tørr hud og eksem er det viktig å styrke og beskytte hudbarrieren. Canoderm er Norges best dokumenterte fuktighetskrem.

Ved tørr hud skades hudbarrieren. Huden mister væske, blir ekstra følsom og er lettere utsatt for betennelse og eksem. Ved behandling av tørr hud er det derfor svært viktig å styrke og beskytte hudbarrieren.

Vi vet at det er forskjell på krem og krem

Canoderm virker fuktighetsbevarende og styrker hudbarrieren. En rekke studier har dokumentert at Canoderm styrker hudbarrieren, lindrer tørrhet og kløe og dessuten gir flere eksemfrie dager ved atopisk eksem. I et studie ble effekten på hudbarrieren sammenlignet for Canoderm 5% krem (karbamid) og en annen krem med 5% karbamid. Resultatet viste at Canoderm styrket hudbarrieren mens den andre kremen, med samme karbamidinnhold, svekket hudbarrieren. Effekten på hudbarrieren bestemmes ikke av karbamid alene, men av hele kremens sammensetning. I en annen studie hos personer med atopisk eksem ble det vist at Canoderm ga nesten 50%* flere eksemfrie dager sammenlignet med en krem uten fuktbindere som hadde kjent nøytral effekt på hudbarrieren.

*46,7%

Canoderm Krem 500 gMygjørende fuktighetskrem for tørr hud, forebygger tilbakefall av atopisk eksem (legemiddel)
Canoderm Krem 100 gMygjørende fuktighetskrem for tørr hud, forebygger tilbakefall av atopisk eksem (legemiddel)

Canoderm 5 % krem (karbamid) er et reseptfritt legemiddel mot tørr hud og til forebygging av tilbakefall av atopisk eksem. Les pakningsvedlegget nøye før bruk. ACO Hud Nordic AB.