Solguide- den riktige beskyttelsen for deg

Ordentlig smøring og riktig solbeskyttelse – det er helt avgjørende for en trygg sommer. Med Cosmicas solguide får du hjelp til å finne den beste solfaktoren for deg.

Du kommer langt med en sunn innstilling til solen. Hvis du utsetter deg for mye sol, øker du risikoen for forbrenningsskader, soleksem, rynker og ikke minst hudkreft. Det er viktig å være klar over at solen er på sitt sterkeste mellom kl. 11 og 15, og at UV-strålene kan nå frem til kroppen selv om det er overskyet. Den beste beskyttelsen får du fra klær og skygge, supplert med solkrem. Når du bruker solkrem, må du huske å smøre deg før du går ut. Gjenta smøringen hver tredje time og alltid når du har badet. Smør på rikelig med solkrem – det kreves ca. 30 milliliter til hver smøring for en voksen kropp. Glem ikke solhatten for å beskytte ansiktet og hodebunnen!


FOR ALLE ANLEDNINGER

En dag på stranden
Cosmica Sun Body inneholder Triple Moist Complex, som gir umiddelbar, intensiv og langvarig fuktighet i dybden, og fås både som lotion og spray. Husk å velge en solkrem som er beregnet for ansiktet. Cosmica Sun Face er fuktighetsgivende, beskytter mot både UVA og UVB, og er uparfymert.

For barna
Cosmica Sun Kids er beregnet for mye aktivitet i vannet og på stranden. Alle produktene er ekstra vannresistente og beregnet for den sensitive barnehuden.

En dag i byen
Cosmica Sun Face Cream er en fuktighetsgivende solkrem for ansiktet som passer utmerket under sminke. Sun Lip Balm er perfekt å ha i vesken, beskytter og tilfører fuktighet til leppene.

For den aktive
Sun Spray Intensive Moisture er lett å smøre på kroppen, absorberes med en gang og føles ikke klissete. Den er også ekstra vann- og svetteresistent.

Etter en dag med stekende solskinn
La huden hvile samtidig som du forlenger den solbrune fargen ved å smøre på Cosmica After Sun Milk. Huden blir silkemyk og deilig avkjølt.

Tips om produkter
Sun Lotion Intensive Moisture SPF 20Fuktighetsgivende solkrem SPF 20
Sun Face Cream Intensive Moisture SPF 20Fuktighetsgivende ansiktssolkrem SPF 20
Sun Lip Balm SPF 30Beskyttende leppepomade
Sun Spray Intensive Moisture SPF 30Fuktighetsgivende solspray SPF 30
After Sun Tan Extending MilkFuktighetsgivende after sun milk