Riktig rens for kroppen

En måte å opprettholde kroppens naturlige fuktighet og pH-balanse på, er å velge milde rengjøringsprodukter for kroppen. Vi hjelper deg å finne det riktige produktet for din hud.

Rengjøring av kroppen er en viktig del av hudpleierutinen – kanskje den viktigste for mange. Når du skal velge rengjøringsprodukt, er det viktig at det er skånsomt mot huden. Man kan lett bli lokket av produkter med velduftende parfyme, men for mye parfyme er ofte ikke bra for huden, og produktene tilfører nødvendigvis ikke fuktigheten huden trenger. De fleste med tørr og sensitiv hud vet at man må tilføre fuktighet med en kroppslotion, men rengjøringsproduktet kan være grunnen til at huden er tørr i utgangspunktet, og derfor er det ekstra viktig å bruke fuktighetsgivende dusjprodukter. Uansett hudtype er det gunstig å velge rengjøringsprodukter som er milde eller helt uten parfyme. Produktene bør også virke fuktighetsgivende, være skånsomme og styrke hudbarrieren.

Dusjkrem/Flytende såpe
En dusjkrem er et godt valg for en normal hud. Cosmica Shower Cream Moist er en dermatologisk testet dusjkrem som effektivt og skånsomt rengjør huden og holder den fuktet i opptil åtte timer. Dusjkremen inneholder Cosmica Triple Moist Complex, som gir umiddelbar og langvarig fuktighet. Cosmica Mild Cleansing Soap er en mild og mykgjørende såpe for tørr og sensitiv hud. Såpen rengjør skånsomt og virker fuktighetsgivende og tilfører fettstoffer, for fuktfattig hud.

Dusjolje
Passer for alle hudtyper, også den tørre og sensitive huden som trenger mer pleie og fuktighet. Cosmica Caring Shower Oil inneholder pleiende vegetabilske oljer, blant annet soya- og solsikkeolje. Den inneholder også naturlig melkesyre, som bidrar til å gjenopprette og opprettholde hudens pH-nivå, noe som styrker hudbarrieren og gjør den mindre sensitiv. Cosmica Moisturising Shower Oil gjør huden myk og fin og er spesielt utviklet for tørr og sensitiv hud som trenger ekstra pleie.


Tips!
Hvis du ønsker en håndsåpe med duft, kan du velge den mildt parfymerte Cosmica Hand Soap Rich, en ekstra rik håndsåpe som er fuktighetsgivende i opptil åtte timer og umiddelbart gjør hendene myke og smidige.

Produkter
Shower Cream MoistRik dusjkrem som tilfører fuktighet i 8 timer
Caring Shower Oil UparfymertMild dusjolje som tilfører fuktighet i 8 timer
Caring Shower Oil ParfymertMild dusjolje som tilfører fuktighet i 8 timer
Moisturising Shower OilMild dusjolje for tørr og sensitiv hud
Mild Cleansing SoapMild mykgjørende såpe for tørr og sensitiv hud
Hand Soap RichEkstra rik håndsåpe som tilfører fuktighet i 8 timer