Hudpleierutine for tørr hud

Huden strammer og blir lett irritert – den mangler både fuktighet og glød. Huden kan reagere på sterke produkter.

1. Rens
Morgen og kveld

Start og avslutt alltid dagen med å rense ansiktet for å fjerne døde hudceller, svette og annen skitt som har samlet seg på huden. Har du tørr hud, er en renselotion det beste alternativet, da den både renser og fukter huden. En renselotion kan også tørkes av, noe som gjør at du ikke trenger utsette ansiktet for mer vann enn nødvendig. En toner er også et godt alternativ. Bruk en toner uten alkohol for ikke å tørke ut huden. En toner renser samtidig som den tilfører fuktighet og trenger ikke skylles av.

Anbefalte produkter
Soft & Soothing Cleansing LotionMild og beroligende ansiktsrens
2. Olje
Morgen og kveld

Påfør en nærende olje for å tilføre fuktighet i dybden. En tørr hud trenger først og fremst fuktighet for å ha det bra, noe en olje gir. En ansiktsolje motvirker også aldringstegn og gir huden glød.

Anbefalte produkter
Renewing Face OilAnsiktsolje som gir næring og glød
3. Øyekrem
Morgen og kveld

Huden rundt øynene er tynn og sensitiv. Det er derfor viktig å bruke en krem som er beregnet for øyepartiet. En øyekrem reduserer mørke ringer og fyller ut huden under øynene.

Anbefalte produkter
Anti Age Smoothing Eye CreamFuktgivende øyekrem som reduserer rynker
Sensitive Balance Eye CreamBeroligende og fuktighetsgivende øyekrem med prebiotika
4. Fuktighet
Morgen og kveld

Bruk en ekstra rik og pleiende dag- og nattkrem som gjenoppretter hudens fuktbalanse. Det gir også huden bedre spenst og en jevnere tone. Hvis du har tørr hud, er det viktig å bruke produkter som er milde for ikke å skape irritasjoner i huden. Tips! Før du går og legger deg – smør på et tykkere lag av nattkremen. Kremen blir da som en innpakning for huden, som virker mens du sover.

Anbefalte produkter
3+3 Day CreamDagkrem som gir umiddelbar fuktighet
Nourishing Night CreamNattkrem som fukter i dybden