Slik fikser du den perfekte brunfargen

Selvbruning er det beste trikset for en solbrun (og sunn) farge – uten at man faktisk trenger å være i solen. Og det er ikke så vanskelig som det kan høres ut!

Gikk du glipp av solen i sommer, eller var du flink og holdt deg i skyggen? Ingen fare! Det er enkelt å få en solbrun look uten å ligge og svette på stranden. Følg Cosmicas veiledning for beste påføring.

  • Forbered huden dagen før med en grundig peeling eller tørrbørsting. Peel huden to ganger i uken for å få et jevnt resultat. Peel tørre partier som albuer og ankler ekstra nøye.
  • Tilfør fuktighet til hudens tørre partier som ankler, knær, albuer og hender for å redusere risikoen for at selvbruningskremen skal feste seg og gi flekker.
  • Smør på, og jobb deg oppover. Hvis du skal smøre bena – begynn ved anklene, og fortsett opp mot knærne. Dra i rette bevegelser (ikke i sirkelbevegelser), seksjon for seksjon for å være sikker på at du ikke går glipp av et parti. Bruk samme teknikk på resten av kroppen.
  • Vask hendene grundig etterpå for å unngå fargede håndflater. La kremen tørke godt inn før du tar på deg klærne. Cosmica Self Tanning Lotion gir farge etter bare fire timer.
  • Vedlikehold Fortsett å holde kroppen fuktet med vanlig kroppskrem.

Tips! Hvis du vil ha en mer diskré, solbrun farge – prøv Cosmica Sunkissed Body Lotion

HVILKEN SELVBRUNING ER DU?

  • Cosmica Sun Kissed er perfekt for den uvante. Selvbruningskremen er noe lysere i fargen og passer den som vil ha en mer diskré, solkysset farge, men kan brukes hver dag for å gradvis bygge opp til ønsket farge.
  • Cosmica Self Tanning Lotion har en intensiv farge som bygges opp i løpet av fire timer – perfekt når du skal avgårde samme dag!
Våre selvbruning produkter
Sun Kissed Body LotionBody lotion med lett selvbruningseffekt
Sun Kissed Face Cream Ansiktskrem med selvbruning
Selftanning LotionSelvbruningskrem