Oppdag hårserien fra Cosmica

Vakkert hår starter med en sunn hodebunn. Hårpleieserien Cosmica Hair Care gir deg både et sunt, vakkert hår og en hodebunn i balanse. Det har aldri vært enklere å få et hår som er både skinnende og sunt.

Hvis hodebunnen har det bra, føles håret enda bedre. En hodebunn som er ute av balanse kan gi ubehag i form av tørrhet og kløe, og håret ditt kan se fett eller glansløst ut.

Hvordan kommer hodebunnen ut av balanse? Det kan være flere grunner til dette, for eksempel kan for varmt vann i dusjen, litt for sterke hårpleieprodukter eller varierende hormonnivåer i kroppen føre til at hodebunnen blir ubalansert og at håret verken føles eller ser spesielt sunt ut. En løsning kan være å bruke hårpleieprodukter som både gir deg et rent og sunt hår og en balansert hodebunn. Vanskelig å finne den rette sjampoen? Med nye COSMICA Hair Care er det enkelt å få både en sunn hodebunn og et vakkert hår.

COSMICA Hair Care er en unik hårpleieserie med pleiende, styrkende og reparerende ingredienser som ikke irriterer hodebunnen. Serien inneholder både sjampo og balsam, som kan gi ekstra volum, tilføre fuktighet i dybden og ha en reparerende virkning på skadede hårstrå. Blant ingrediensene er fuktighetsgivende pantenol, hveteprotein som gir glans, nærende ceramider, fuktighetsbindende aminosyrer, styrkende risprotein og nærende plantebaserte oljer. COSMICA Hair Care er en effektiv og skånsom serie som passer til selv en sensitiv hodebunn og har en pleiende, fargebevarende og gjenoppbyggende effekt på hårstråene. Formuleringen er myk med en mild duft, og i tillegg er COSMICA Hair Care dermatologisk testet.

Lær mer om ingrediensene i COSMICA Hair Care
Produktserien inneholder aktive ingredienser, er skånsom mot hodebunnen og er veganske. Ved hjelp av COSMICA Hair Care kan du få en komplett hårpleierutine som både tar vare på håret ditt og balanserer hodebunnen ved hjelp av nøye utvalgte ingredienser.

Pantenol, eller provitamin B5 som ingrediensen også kalles, har både en mykgjørende og fuktighetsgivende effekt. Det bidrar til å gi håret ditt ekstra glans og styrke.

Risprotein er en mye brukt ingrediens i hårpleieprodukter, siden det både styrker håret og gir en fyldigere følelse. I tillegg gir ingrediensen en nydelig glans, bidrar til å binde fuktighet og gjør hårstråene mer fleksible.

Plantebaserte oljer er næringsrike og har en pleiende effekt på hårstråene, som får en vakker og naturlig glans. Resultatet er et hår som føles sterkere og sunnere.

Hveteprotein er rikt på aminosyrer som gir hodebunnen fuktighet og håret ekstra glans. I tillegg har ingrediensen en reparerende og nærende effekt som bidrar til å tilføre fuktighet i hodebunnen.

Ceramider er en elsket ingrediens i hudpleiesammenheng fordi de bidrar til å bevare fuktighet i huden og har en sentral funksjon i hudbarrieren. I håret bidrar de til å reparere og styrke hårfibrene, noe som er spesielt bra for hår som er kjemisk behandlet. Dette bidrar til at håret føles sterkere, mykere og med mer fuktighet, og gir en vakker glans som en ekstra deilig bonus.

Arginin er en aminosyre som både kan binde og holde fuktighet i håret, hvilket styrker hårets naturlige sunnhet. I tillegg beskytter og styrker den både hodebunnen og hårene, som føles fyldigere ved hjelp av ingrediensen.

Lær mer om produktene i COSMICA Hair Care

COSMICA Hair Care Moisturising Shampoo
En fuktighetsgivende sjampo som pleier og gir glans til normalt hår. Formuleringen gir deilig skum og inneholder blant annet fuktighetsgivende pantenol og næringsrike aminosyrer. Antioksidanter bidrar til å pleie farget hår. Sjampoen rengjør forsiktig for å gi en balansert og fuktet hodebunn med et hår som føles mykere og friskere med en nydelig glød.

COSMICA Hair Care Repairing Shampoo
En fuktighetsgivende og gjenoppbyggende sjampo som både styrker og pleier hår og hodebunn. Ved hjelp av blant annet fuktighetsgivende pantenol og styrkende hveteprotein, blir håret både sterkere og får ønsket glans med en vakker fylde. Effektivt og skånsom rengjøring som passer for alle hårtyper, inkludert sensitivt hår.

COSMICA Hair Care Moist & Repair Conditioner
En næringsrik og pleiende balsam som både fukter håret og nærer det. Inneholder blant annet plantebaserte oljer som gir håret en naturlig glans og en fantastisk frisk følelse, samt gjenoppbyggende og nærende ceramider. Håret blir mykt, glatt og strålende vakkert.

COSMICA Hair Care Volumising Shampoo
Volumsjampo som gir ønsket fylde og samtidig har en balanserende effekt på hodebunnen. Ved hjelp av blant annet fuktighetsgivende og mykgjørende pantenol og risprotein som gir volum og styrke, føles håret tykkere og får en vakker glans. Effektiv og skånsom rengjøring som passer for alle hårtyper, inkludert sensitivt hår.

COSMICA Hair Care Volumising Conditioner
Pleiende og nærende hårbalsam som både gir håret en naturlig glans og en fyldigere følelse, og har en nærende og balanserende effekt på hodebunnen. Inneholder blant annet næringsrike, plantebaserte oljer og styrkende risprotein. Den myke og lett parfymerte formuleringen har også fargebevarende egenskaper.

ACO Hair Care
Volumising ShampooVolumgivende sjampo som bidrar til fyldigere hår
Volumising ConditionerVolumgivende balsam som bidrar til fyldigere hår
Moisturising ShampooFuktighetsgivende sjampo som bidrar til mykt og glansfullt hår
Repairing ShampooReparerende og pleiende sjampo
Moist & Repair ConditionerFuktighetsgivende og reparerende balsam