Sant eller feil hva vet du om aldring av huden

Stemmer det at du dagen etter at du har fylt 35 år må begynne å bruke en annen hudpleie, og kan en krem trylle bort alle rynker? Cosmica gir deg svar på noen vanlige myter.

Å starte med anti-age hudpleie for tidlig reduserer effekten av produktene i fremtiden?
Feil! Nei, det stemmer ikke. Derimot kan du oppleve at du ikke får den fulle effekten som produktet lover.

Det er aldri bra å tørke ut huden?
Sant! Uansett hudtype og alder er det viktig å tilføre huden fuktighet. En fet hud eller en ojlete T-sone trenger også fuktighet, hvis ikke overkompenserer huden ved å produsere mer talg. Og vips så har du startet en ond sirkel. Men du trenger ikke bruke produkter med de rikeste konsistensene og ingrediensene hvis du har fet og oljete hud.

Alle over 35 må bruke anti-age hudpleie?
Feil! Hud er forskjellig og huden eldes også ulikt. Men det er aldri feil å introdusere hudpleie tilpasset for voksen hud. Du kan ta det steg for steg. Start for eksempel med et serum som er en bra booster som virker i dybden.

Med riktige produkter kan jeg få bort alle rynker?
Feil! Dype bekymringsrynker eller de nasolabiale vikene rundt munnen kan ikke trylles bort med kremer. Derimot kan produktene bidra til å minimere fremtredelsen av fine linjer og rynker ved å fylle ut og mykgjøre huden.

Solens stråler er en viktig årsak til hudens aldring?
Sant! Solen er en meget viktig årsak til at huden eldes. Derfor er det ekstra viktig å bruke solbekyttelse spesielt under vår- sommerhalvåret, eller på en skiferie på fjellet. Husk også å bruke dagkremer med solfaktor. Men vit at selv om det står SPF på en krem eller make-up, betyr det ikke nødvendigvis at den beskytter mot både UVA- og UVB-stråler.

Produkter for moden hud
Age Delay Day Cream Normal SkinDagkrem som utsetter hudens aldring
Age Delay Day Cream Dry SkinDagkrem som utsetter hudens aldring
Age Delay Night Cream Dry SkinNattkrem som øker kollagenproduksjonen
Age Delay Eye CreamØyekrem som reduserer rinker og mørke ringer
Age Delay SerumSerum som øker hudens elastisitet