Boost med serum og oljer

For mange er serum fortsatt et ukjent produkt, men serum er virkelig en superhelt i hudpleien. Du vil lure på hvordan i all verden du klarte deg uten!

Serum er en produktkategori som virkelig har tatt av, men det er fortsatt mange som ikke kjenner til produktet og hvordan og når det skal brukes. Et serum er kort og godt en boost som jobber i dybden og når lengre inn i huden enn dag- og nattkremen. Konsistensen er lett, og serumet har en høyere konsentrasjon av aktive ingredienser som gjør at den utenpåliggende kremen også gjør mer nytte. Serumet påføres etter rens, men før dag- og nattkremen. Et serum kan ha ulike egenskaper, men gir som regel en jevnere hudtone og glød samt styrker hudens beskyttelsesbarriere og motvirker tidlig aldring av huden.

Tips! Er du usikker på hvilken rekkefølge du skal påføre produktene? Tenk på at du skal påføre dem etter konsistens – fra tynn til tykk.

Et annet supplement til serum er en ansiktsolje. Cosmica Renewing Face Oil tilfører huden næring og glød, samtidig som den beskytter mot frie radikaler og fukter i dybden. Du kan fint kombinere serum og olje.


Cosmicas oljer og serum
Renewing Face OilAnsiktsolje som gir næring og glød
Age Delay SerumSerum som øker hudens elastisitet
LES MER OM SKJØNNHET
Bli kvitt mørke ringer

Dårlig søvn, allergi eller ganske enkelt genetisk – det er mange årsaker til mørke ringer og poser under øynene. Men det finnes løsninger!

Eksfolier mer

Huden kan trenge hjelp til å bli kvitt døde hudceller. Eksfolierende produkter gir en rekke fordeler, som mer glød og jevnere hudoverflate.