Eksfolier mer

Huden kan trenge hjelp til å bli kvitt døde hudceller. Eksfolierende produkter gir en rekke fordeler, som mer glød og jevnere hudoverflate.

Du kjenner kanskje til begrepene kjemisk og mekanisk peeling. Begge fjerner gamle hudceller på huden. Det bidrar til økt glød, en jevnere hudoverflate og gjør at dine øvrige produkter kan trenge lengre ned i huden – du får en mykere og smidigere hud. Det er derfor gunstig å eksfoliere ansiktet minst én dag i uken, gjerne oftere, alt etter hvilken hudtype du har. En snill måte å peele huden på, er å bruke renseprodukter med eksfolierende egenskaper.

Hvis du har ekstra følsom hud eller akne, kan du med fordel bruke en kjemisk peeling, det vil si en peeling uten korn som kan irritere huden. Vær forsiktig så du ikke overeksfolierer, og vær alltid nøye med å bruke solfaktor etterpå for å redusere faren for pigmenteringer. AHA- og BHA-syrer er vanlige for denne typen eksfoliering.

AKTIVE INGREDIENSER

Vi bruker kun ingredienser som er bevist å være helt trygge for deg. Les gjerne mer om hver ingrediens så forstår du hvorfor vi har valgt å bruke den.

BHA/AHA

Hvis du har en normal eller kombinert hud, fungerer en mekanisk peeling med korn utmerket, men du kan også bruke en syrebasert peeling. Du må ikke overeksfoliere eller eksfoliere i øyeområdet. Huden risikerer da å bli stresset og følsom.


Cleansing ScrubEksfolierende og dyptrensende ansiktsskrubb
Pure Glow Renewing Daily CleanserEksfolierende rensemousse med BHA-syre
Rebalancing Cleansing FoamEksfolierende rensemousse med AHA-syre
LES MER OM SKJØNNHET
Boost med serum og oljer

For mange er serum fortsatt et ukjent produkt, men serum er virkelig en superhelt i hudpleien. Du vil lure på hvordan i all verden du klarte deg uten!

Bli kvitt mørke ringer

Dårlig søvn, allergi eller ganske enkelt genetisk – det er mange årsaker til mørke ringer og poser under øynene. Men det finnes løsninger!