Forskningen bak Cosmica sine to nye serum

Cosmica sine to nye serum Glow Booster og Hydrating Booster inneholder de kraftige ingrediensene vitamin C og trippel hyaluronsyre som virker effektivt på huden. Men hvordan? Bli med oss på et dypdykk i molekylverdenen!

Vitamin C og trippel hyaluronsyre – ord som bringer tankene til appelsin og tunge-krøllende uttaleøvelser. Likevel er de begge ekstremt mektige ingredienser i hudpleieprodukter som gir glød, fuktighet, jevner ut hudtonen og tilfører næring - blant annet. Disse er også ingredienser i Cosmica sine aller nyeste produkter, utviklet for å hjelpe huden maksimalt. Det ligger intensivt arbeid i Cosmica-laboratoriet bak.

Kraftfull antioksidant
Cosmica Glow Booster er et vitamin C-serum som reduserer matthet og gir glød. Kjemien bak er basert på forskning og resultatet er både spennende og litt genialt: I stedet for den formen av vitamin C som finnes i blant annet i appelsiner og som har kort holdbarhet, bruker vi askorbylglykosid, en veldig stabil form av vitaminet. Når askorbylglykosid påføres huden, omdannes det til aktiv vitamin C.

Hjelper mot hudflekker
Vitamin C er en kraftfull antioksidant som beskytter huden mot frie radikaler, en skadelig type molekyler som finnes i kroppen vår, men også i for eksempel eksosgasser. Frie radikaler kan blant annet skade hudceller. I tillegg har vitamin C en opplysende effekt på huden og hjelper deg som har pigmentflekker. Det lille vitaminet jevner også ut hudtonen og gir en sunn glød.


Supersyre med trippel effekt
Søsterserumet Cosmica Hydrating Booster har en høy konsentrasjon av kraftfulle ingredienser som fukter huden og gjør den smidig og fyldig. Teknologien bak den er basert på fuktighetsbindende molekylhyaluronsyre, som finnes naturlig i huden, men kroppens produksjon av denne dessverre avtar med årene. Hyaluronsyre er derfor en veldig populær ingrediens i kremer som motvirker aldring. Vi nøyde oss ikke bare med å tilsette hyaluronsyre alene, men la til en cocktail med tre forskjellige varianter av den aktive fukt-boosteren - Cosmica Hydrating Booster gir ganske enkelt en trippel effekt på huden.

Binder fuktighet og gir elastisitet
I serumet er det hyaluronsyre med en kort molekylær kjede, som går dypt ned i huden og binder fuktighet opptil 1000 ganger sin egen vekt. Her er en hyaluronsyre med ultra-kort kjede som går enda dypere inn i huden og som gjør den smidig, glatter ut fine linjer og rynker. Blant annet bidrar det til å danne kollagen, et protein som styrker hudens fylde og elastisitet. Og sist, men ikke minst, har en hyaluronsyre med en lang molekylær kjede blitt lagt til serumet, for å skape en fuktighetsgivende overflatebeskyttelse som forblir på huden og holder den myk og fuktig i lang tid.