Serum superhelter for huden din

Glød, fylde, elastisitet og fuktighet – uansett hva huden din trenger akkurat nå, kan et kraftig og dyptvirkende serum gi riktig løft. Og ved å bytte eller legge til serum, kan du skreddersy hudpleierutinen din for hudens behov hver dag.

Huden påvirkes av det som skjer rundt oss. Når vi stresser mer, får for lite søvn, er i kaldt og tørt klima og av og til spiser dårligere enn vi vanligvis gjør, så påvirker det huden. Den kan bli tørr og miste elastisitet og glød, få utslett eller ujevn tone. På samme måte, etter hvert som årene går og vi modner, så modner huden sammen med oss. Produksjonen av stoffer som holder huden myk, elastisk og glatt, reduseres. For å hjelpe huden din har Cosmica utviklet en familie på fire serum med unike egenskaper som oppfyller hudens skiftende behov gjennom hele livet.

Cosmica Bright Booster – gir en jevnere hudtone og støtter hudbarrieren
Cosmica Bright Booster er et fuktighetsgivende serum for ansiktet som både reduserer hyperpigmentering og rødhet i huden, har en krympende effekt på forstørrede porer og bidrar til å styrke hudbarrieren. Den effektive formuleringen er beriket med niacinamid (eller vitamin B3 som det også kalles), en stjerneingrediens som gir huden en jevnere hudtone med vakker glød, samt pigmentreduserende tetrapeptid-30 og fuktighetsgivende og lett eksfolierende PHA-syre. Huden tilføres mer fuktighet og blir jevnere med vakker glød, samtidig som hudbarrieren støttes. Et flunkende nytt tilskudd til Cosmica-familien som passer for alle hudtyper, også sensitive.

Hydration Booster – fukter, glatter ut fine linjer og styrker hudbarrieren
Hydrating Booster inneholder en fantastisk blanding for tørr hud. Her virker det effektive provitaminet B5, også kalt panthenol, som en kraftfull og beroligende mykner på huden og som også styrker også hudens beskyttende barriere. Her virker også superingrediensen hyaluronsyre.

Hyaluronsyre finnes naturlig i huden, men minker med årene. Stoffet binder fuktighet, gjør huden elastisk og motvirker fine linjer. De unike fuktighetsgivende egenskapene gir en umiddelbar effekt, men fungerer også langsiktig. Hydrating Booster er som en cocktail av tre varianter av stoffet; hyaluronsyre med kort, ultra-kort og lang molekylær kjede for å gi effekt helt fra dybden til overflaten av huden.


Glow Booster – glød, jevn hudtone og beskyttelse mot frie radikaler
Dette høykonsentrerte og effektive vitamin C-serumet gir glød til matt hud, tilfører fuktighet og har en utjevnende og opplysende effekt på hudtonen, noe som gjør den populær blant de som har ujevn hudtone og pigmentflekker. Vitamin C, som er en kraftig antioksidant, beskytter også huden mot å bli skadet av frie radikaler. I tillegg inneholder serumet papain-enzymet, avledet fra papaya-frukten, som eksfolierer huden meget lett og fjerner døde hudceller. Resultatet er frisk glød og mykhet som varer over tid.

Renewing Face Oil - gir næring, glød og motvirker tegn på aldring
Renewing Face Oil er et fantastisk supplement for hud som tørster etter fuktighet. Produktet er en intens nærende ansiktsolje som motvirker tegn på aldring og gir naturlig glød. Den unike blandingen av naturlige oljer fra engkarse, rapsfrø og kokos gir en kraftig boost av næring, og antioksidantene Q10 og vitamin E motvirker tegn på aldring.

Age Delay Serum – forsinker hudens aldring
Age Delay Vitamin A Serum er et svært effektivt anti-age serum som jobber hardt for å forsinke hudens aldring. Serumet er en flytende gel-krem og et kraftig og konsentrert serum som virker i dybden. Den inneholder vitamin A som styrker hudens elastisitet, hyaluronsyre som fukter i dybden og bidrar til å redusere rynker. Det inneholder også vitamin E, som beskytter huden mot frie radikaler som kan skade huden.

Finn produktene her
Glow BoosterHøykonsentrert vitamin C-serum for glød
Hydrating BoosterFuktighetsgivende serum med trippel hyaluronsyre
Renewing Face OilAnsiktsolje som gir næring og glød
Age Delay SerumSerum som øker hudens elastisitet
Lære mer
Forskningen bak Cosmica sine to nye serum

Cosmica sine to nye serum Glow Booster og Hydrating Booster inneholder de kraftige ingrediensene vitamin C og trippel hyaluronsyre som virker effektivt på huden. Men hvordan? Bli med oss på et dypdykk i molekylverdenen!

To glowhelter fra Cosmica

De virker umiddelbart og i dybden, tilfører fuktighet, glød, reduser fine linjer - avhengig av hva huden din trenger. Med Glow og Hydrating Booster skreddersyr du hudpleien din.

Ansiktsolje hudkjaerlighet i en liten dråpe

Renewing Face Oil er en redder i nøden for tørr hud. Med noen dråper morgen og kveld gir du huden næring og beskyttelse, motvirker tegn på aldring og gir huden glød.