To glowhelter fra Cosmica

De virker umiddelbart og i dybden, tilfører fuktighet, glød, reduser fine linjer - avhengig av hva huden din trenger. Med Glow og Hydrating Booster skreddersyr du hudpleien din.

Matt, tørr, ujevn og kvisete hud – plutselig fungerer ikke de pålitelige hudpleieproduktene dine like bra lenger, og huden ser ut til å protestere. Hva er det som skjer? Har de endret ingrediensene i kremene?
Men nei, det har de ikke. Faktum er at hudpleieproduktene dine er like gode som alltid. Men nå er det på tide å ta den fungerende hudrutinen til neste nivå. Fordi huden, som er din desidert største beskyttelse mot smuss, bakterier, virus – ja, alt som finnes naturlig rundt oss, har forskjellige behov gjennom de forskjellige periodene i hverdagen og selve livet.

Kroppens egen fuktighetskrem minker
Hvis du i en periode stresser mer, sover dårligere, oppholder deg i tørre eller kalde omgivelser, skjer det ting med huden. Blant annet reduseres produksjonen av hyaluronsyre, som er kroppens egenproduserte fuktighetskrem som er ment å beskytte huden og holde den myk. Nivået av antioksidanter, som er så viktige for huden, reduseres også.I tillegg kan det oppstå en skjev produksjon av melanin, som skal beskytte deg mot solens farlige stråling. Det faktum at du eldes og huden din modnes, øker også hastigheten på disse prosessene.

Med deres hjelp kan du skreddersy hudpleierutinen din for livets alle situasjoner og sørge for at huden din holder seg sunn, sterk og frisk.

To superserum for huden
Så når livet og omstendighetene endres - endres hudens behov. Derfor har vi på Cosmica utviklet to splitter nye serum med unike egenskaper sett dagens lys: Glow Booster og Hydrating Booster. Med deres hjelp kan du skreddersy hudpleierutinen din for livets alle situasjoner og sørge for at huden din holder seg sunn, sterk og frisk.

Glatter ut fine linjer
Begge serumene er virker i dybden og er fulle av aktive ingredienser. De virker her og nå – og på lang sikt. Cosmica Hydrating Booster er høykonsentrert og effektivt og virker gjennom en trippel dose super fuktighetsgivende hyaluronsyre og barriere-forsterkende panthenol (provitamin B5) som gir umiddelbar, intens og langtidsvirkende fuktighet i dybden. Serumet gjør huden mer elastisk, fukter, glatter ut fine linjer og styrker hudbarrieren.

Gir glød og jevner ut hudtonen
Søsterserumet Cosmica Glow Booster er et høykonsentrert og effektivt vitamin C-serum som reduserer matthet, øker gløden, tilfører fuktighet, jevner ut hudtonen og reduserer pigmentflekker. Vitamin C, som er en kraftig antioksidant, beskytter også huden mot å bli skadet av frie radikaler. I tillegg inneholder serumet enzymet papain, som er mildt eksfolierende og fjerner døde hudceller. Resultatet er frisk glød og mykhet som varer over tid.

Oppdag våre serum
Glow BoosterHøykonsentrert vitamin C-serum for glød
Hydrating BoosterFuktighetsgivende serum med trippel hyaluronsyre
Lære mer
Forskningen bak Cosmica sine to nye serum

Cosmica sine to nye serum Glow Booster og Hydrating Booster inneholder de kraftige ingrediensene vitamin C og trippel hyaluronsyre som virker effektivt på huden. Men hvordan? Bli med oss på et dypdykk i molekylverdenen!

Serum superhelter for huden din

Glød, fylde, elastisitet og fuktighet – uansett hva huden din trenger akkurat nå, kan et kraftig og dyptvirkende serum gi riktig løft. Og ved å bytte eller legge til serum, kan du skreddersy hudpleierutinen din for hudens behov hver dag.

Ansiktsolje hudkjaerlighet i en liten dråpe

Renewing Face Oil er en redder i nøden for tørr hud. Med noen dråper morgen og kveld gir du huden næring og beskyttelse, motvirker tegn på aldring og gir huden glød.