AGE DELAY

Våre mest effektive ansiktsprodukter for å forsinke aldring av huden. I løpet av dagen er huden din beskyttet mot UV-lys, fuktet dypt og får en fantastisk glød. Om natten jobber de aktive ingrediensene for å øke kollagenproduksjonen, noe som forbedrer hudens elastisitet og reduserer fine linjer.

Age Delay Day Cream SPF 30Effektiv anti-age dagkrem med SPF 30
Age Delay Day Cream Normal SkinDagkrem som utsetter hudens aldring
Age Delay Day Cream Dry SkinDagkrem som utsetter hudens aldring
Age Delay Night Cream Dry SkinNattkrem som øker kollagenproduksjonen
Age Delay Eye CreamØyekrem som reduserer rinker og mørke ringer
Age Delay SerumSerum som øker hudens elastisitet

AKTIVE INGREDIENSER

Vi bruker kun ingredienser som er bevist å være helt trygge for deg. Les gjerne mer om hver ingrediens så forstår du hvorfor vi har valgt å bruke den.

Les mer
Age Delay utsetter hudens aldring

Med tiden reduseres hudens elastisitet og rynker, og fine linjer blir mer fremtredende – det er helt naturlig. Cosmica presenterer nå nye Age Delay, en serie som hjelper huden med å gjenopprette sin fuktighet, glød og spenst.

Cosmica svarer- hudpleie for moden hud

Med årene forandres huden, derfor er det viktig å tilpasse hudpleien din etter alderen din. Cosmica gir deg svar på de vanligste spørsmålene.

Alt om peptider og niacinamid

To av hudpleiens stjerneingredienser er niacinamid og peptider. Produktutvikleren bak Cosmica og kjemiker Izabela Norin forteller hvorfor du bør bruke disse ingrediensene i rutinen din.

Sant eller feil hva vet du om aldring av huden

Stemmer det at du dagen etter at du har fylt 35 år må begynne å bruke en annen hudpleie, og kan en krem trylle bort alle rynker? Cosmica gir deg svar på noen vanlige myter.