Hva er kollagen

Kollagen er et tilbakevendende ord når man snakker om anti-age og fine linjer. Men hva er egentlig kollagen, og hva menes med redusert kollagenproduksjon?

Kollagen er en av kroppens naturlige byggesteiner, et protein i kroppen, og finnes blant annet i ben, muskler og hud. Kollagenet fungerer som utfylling og gir huden volum og støtte – den fyller ut huden. Kollagenproduksjonen avtar ved 35 års alder, noen ganger tidligere, og er ikke noe som skjer over natten. For å booste huden er det derfor gunstig å bruke aktive ingredienser som Tetrapeptide-21, som stimulerer kollagenproduksjonen og fyller ut huden innenfra. Det er også gunstig med kremer eller serum med niacinamid, da denne ingrediensen øker elastisiteten i huden. Anti-age-kremer for den modne huden inneholder også beskyttende lipider som bidrar til å jevne ut hudoverflaten.


Etutvalg av våre anti-age produkter
Age Delay Night Cream Dry SkinNattkrem som øker kollagenproduksjonen
Age Delay Eye CreamØyekrem som reduserer rinker og mørke ringer
Age Delay Day Cream Dry SkinDagkrem som utsetter hudens aldring
Age Delay Day Cream Normal SkinDagkrem som utsetter hudens aldring
Age Delay SerumSerum som øker hudens elastisitet
Mer om anti-age
Når skal jeg begynne med anti-age

Sol, forurensning og en usunn livsstil er alle ting som bidrar til at huden eldes. Men når bør man egentlig begynne å bruke anti-age-produkter?

Rynker og linjer- det er en forskjell

Vi kan ikke forhindre aldring, men vi kan jobbe forebyggende og reduserende. Her er tipsene til hvordan du gir din vakre, modne hud de beste forutsetninger.

Når huden eldes

Over tid mister huden sin naturlige glød og kan bli tørr og sensitiv. Men med de riktige produktene gir du den modne huden de beste forutsetningene.