Rynker og linjer- det er en forskjell

Vi kan ikke forhindre aldring, men vi kan jobbe forebyggende og reduserende. Her er tipsene til hvordan du gir din vakre, modne hud de beste forutsetninger.

Når man snakker om anti-age, handler det ofte om to ulike kategorier, og det er lett å blande dem sammen. Den ene kategorien handler om hvordan man forebygger aldringstegn, den andre om hvordan man reduserer eksisterende rynker og fine linjer. Huden begynner generelt å eldes ved 30 års alder, ved at man får rynker og fine linjer, først og fremst rundt øynene og munnen.

"Ingredienser som niacinamid, retinol, PCA, Q10 og vitamin C er også svært gunstige for moden hud"

Huden trenger da generelt mer fuktighet – rynker og fine linjer oppstår lettere på en hud som er tørr og uelastisk. Da er det gunstig å bruke produkter som inneholder glyserin, hyaluronsyre og Tetrapeptide-21. Ingredienser som niacinamid, retinol, PCA, Q10 og vitamin C er også svært gunstige for moden hud. Og solkrem! Hudens verste fiende når det gjelder aldring, er solen. Røyking, stress og andre ytre påkjenninger gjør også huden mindre elastisk, noe som igjen fører til rynker.

Toppselgende anti-age fra Cosmica
Anti Age Vitalising Day CreamNæringsrik dagkrem for moden hud
Anti Age Revitalising Night CreamNattkrem som er beriket med vitaminer for økt glød
Anti Age Rich Moisture Face CreamIntensiv fuktighetsgivende ansiktskrem for moden hud
Renewing Face OilAnsiktsolje som gir næring og glød
Age Delay SerumSerum som øker hudens elastisitet
Mer om anti-age
Når skal jeg begynne med anti-age

Sol, forurensning og en usunn livsstil er alle ting som bidrar til at huden eldes. Men når bør man egentlig begynne å bruke anti-age-produkter?

Hva er kollagen

Kollagen er et tilbakevendende ord når man snakker om anti-age og fine linjer. Men hva er egentlig kollagen, og hva menes med redusert kollagenproduksjon?

Når huden eldes

Over tid mister huden sin naturlige glød og kan bli tørr og sensitiv. Men med de riktige produktene gir du den modne huden de beste forutsetningene.