Når skal jeg begynne med anti-age

Sol, forurensning og en usunn livsstil er alle ting som bidrar til at huden eldes. Men når bør man egentlig begynne å bruke anti-age-produkter?

Kategorien anti-age er et vanskelig begrep, i og med at alle har ulik hud. En på 30 år kan ha en hud som en 40-åring, og motsatt. Mye handler om hva du har utsatt huden for, for eksempel hvor nøye du har vært med solkrem, hvor mye du har beskyttet huden mot frie radikaler og hvordan du har pleiet huden – og selvsagt hudens naturlige aldring og gener.


Det finnes ingen fasit på når man bør begynne med anti-age-produkter, og det er ikke farlig å begynne for tidlig. Det eneste som kan skje, er at produktene ikke gir noen effekt. Når huden har blitt 30 år, begynner den så smått å redusere kollagenproduksjonen, det vil si at huden blir mindre elastisk, tynnere og mister volum og spenst.

"Bruk gjerne produkter som inneholder antioksidanter"

Da kan det være greit å begynne med anti-age-produkter som hjelper mot nettopp dette. For å gi huden de beste forutsetninger, er det viktig å bruke solkrem om sommeren. Bruk gjerne produkter som inneholder antioksidanter og som tilfører huden godt med fuktighet.

Tips om produkter
Anti Age Vitalising Day CreamNæringsrik dagkrem for moden hud
Anti Age Revitalising Night CreamNattkrem som er beriket med vitaminer for økt glød
Age Delay Night Cream Dry SkinNattkrem som øker kollagenproduksjonen
Age Delay Day Cream Dry SkinDagkrem som utsetter hudens aldring
Age Delay Day Cream Normal SkinDagkrem som utsetter hudens aldring
Mer om anti-age
Hva er kollagen

Kollagen er et tilbakevendende ord når man snakker om anti-age og fine linjer. Men hva er egentlig kollagen, og hva menes med redusert kollagenproduksjon?

Rynker og linjer- det er en forskjell

Vi kan ikke forhindre aldring, men vi kan jobbe forebyggende og reduserende. Her er tipsene til hvordan du gir din vakre, modne hud de beste forutsetninger.

Når huden eldes

Over tid mister huden sin naturlige glød og kan bli tørr og sensitiv. Men med de riktige produktene gir du den modne huden de beste forutsetningene.