Når huden eldes

Over tid mister huden sin naturlige glød og kan bli tørr og sensitiv. Men med de riktige produktene gir du den modne huden de beste forutsetningene.

Huden endrer seg med årene. En hud som tidligere føltes normal eller fet, kan oppleves som tørr, skjør og sensitiv med mindre glød og flere pigmentflekker. Det er helt normalt. Med årene avtar den naturlige produksjonen av kollagen, og nivåene av elastin og hyaluronsyre endres. Det gjør at huden mister spensten, elastisiteten og fuktnivået, som igjen fører til at huden blir tynnere, mer rynkete og mindre elastisk. Produksjonen av sebum og cellefornyelsen avtar også, noe som gjør at rynkene og de fine linjene blir mer fremtredende. Men de genetiske forutsetningene spiller selvsagt også en viktig rolle for hvordan huden endres.

Cosmica Daily Care Anti-Age er spesielt utviklet for den modne huden og beregnet for deg som ønsker å jevne ut fine linjer og få tilbake gløden i ansiktet. Produktene tilfører vitaminer og mineraler for å gi huden alt den trenger. Som en skikkelig vitaminboost på tube! I produktserien finner du blant annet en dag- og nattkrem proppfull med fuktbindende PCA-salter, antioksidanter mot frie radikaler, niacinamid (vitamin B3) som reduserer rynker og fine linjer og mykgjørende sheasmør. I nattkremen finner du også A-vitamin, som har en pleiende effekt, eksfolierer huden og øker cellefornyelsen – en ekte superhelt innen hudpleie! Den kombinerte dag- og nattkremen Rich Moisture Anti Age har i tillegg til fuktbindende glyserin og mykgjørende sheasmør, også Koenzym Q10 – en antioksidant som beskytter mot frie radikaler. Avslutt hudpleierutinen din med Smoothing Anti Age Eye Cream er en øyekrem som reduserer tørrhetsrynker og fine linjer rundt øynene – noe som ofte er det første tegnet på at huden har begynt å eldes.

TEST SERIEN HER
Anti Age Smoothing Eye CreamFuktgivende øyekrem som reduserer rynker
Anti Age Vitalising Day CreamNæringsrik dagkrem for moden hud
Anti Age Revitalising Night CreamNattkrem som er beriket med vitaminer for økt glød
Anti Age Rich Moisture Face CreamIntensiv fuktighetsgivende ansiktskrem for moden hud
Mer om anti-age
Når skal jeg begynne med anti-age

Sol, forurensning og en usunn livsstil er alle ting som bidrar til at huden eldes. Men når bør man egentlig begynne å bruke anti-age-produkter?

Rynker og linjer- det er en forskjell

Vi kan ikke forhindre aldring, men vi kan jobbe forebyggende og reduserende. Her er tipsene til hvordan du gir din vakre, modne hud de beste forutsetninger.

Hva er kollagen

Kollagen er et tilbakevendende ord når man snakker om anti-age og fine linjer. Men hva er egentlig kollagen, og hva menes med redusert kollagenproduksjon?